Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 3 al 19 de juny - Tastets de Tarragona

La 1a edició de les jornades se celebra amb 20 restaurants participants

El restaurant El Terrat, de Moha Quach, és un dels participants a Tastets de Tarragona

El restaurant El Terrat, de Moha Quach, és un dels participants a Tastets de Tarragona Enrique Marco

El 3 de juny, Tarragona estrena 'Tastets de Tarragona', unes jornades gastronòmiques que s'allarguen fins al 19 de juny i en què participen una vintena de restaurants tarragonins. Durant les jornades, els 20 establiments serviran menús degustació que consten de 5 tastets salats i 1 tastet dolç, maridats amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyats del xarrup d'un licor de Tarragona.

Els establiments participants són: Restaurant La Cucafera, Restaurant el Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, Restaurant El Terrat, Restaurante Meraki, El Antojito de Marta.

Podeu consultar els menús i els restaurants a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

 

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: