El 22 de novembre, el xef Miquel Calent, de Can Calent, a Campos (Mallorca), vol retre homenatge als plats de matança del porc amb un sopar inspirat en les menges històriques del dia de matança a l'illa. Per això, interpretarà aquestes viandes amb el seu estil de cuina personal i amb la mirada posada a donar veu a la gastronomia mallorquina, amb elaboracions com el clàssic 'caldum' o 's'arròs de porc'. El menú, maridat amb cervesa San Miguel, constarà d'un pica-pica amb embotits, dos entrants i dos plats principals sorpresa, a més d'unes postres delciioses, i en podreu gaudir per 45 euros amb les begudes incloses.
Feu la reserva a CUINA.CAT!
Si voleu gaudir d'aquest àpat tan especial només cal que feu la reserva a www.cuina.cat/reserves, on podreu donar les vostres dades i fer el pagament de l'àpat per avançat. D'aquesta manera, no us haureu de preocupar de res més que de gaudir del menú el dia que hi aneu!
- Can Calent
- Ronda de l'Estació, 44. Campos (Mallorca)