Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Així va anar el 6è dia CUINA a Manlleu

Visites, tastos i bona teca van protagonitzar una jornada que compartim amb tots els lectors del CUINA

Dia CUINA

Dia CUINA

El dissabte 23 de setembre hem gaudit de la companyia dels lectors de la revista, bloguers gastronòmics i amants de la cuina al VI Dia CUINA de Manlleu. I, com sempre, la resposta ha estat més que positiva.

Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu se celebra tot el cap de setmana, però el dissabte, coincidint amb el Dia CUINA, l’activitat és frenètica. Tallers i activitats infantils, visites guiades al barri antic de Manlleu, degustacions de tapes, tastos guiats de cerveses artesanes, gimcanes, tastos de caves i música, entre moltes altres propostes, han convertit la jornada en un dia de festa i entreteniment per a tota la família en la qual ens encanta que ens hi acompanyeu.

A més, els bloguers finalistes del Concurs de Receptes amb cervesa han pogut gaudir d’un programa d’activitats especialment pensat per a ells que incloïa una visita al Mas Les Basses, de Manlleu, per conèixer de primera mà l'activitat d'aquesta explotació ramadera, un dinar al restaurant Sambucus i, és clar, el moment que tots esperaven, l’entrega de premis del concurs. El lliurament es va fer al migdia a les escales de la plaça Fra i Bernadí, a l'epicentre de la fdesta. 

Els bloguers guanyadors
El jurat del concurs va triar la recepta Gelat de Llonganissa, del blog Flavor Cook, de Xavier Soriano, com la millor recepta innovadora. El premi va ser un àpat per a dues persones al restaurant La Porca.

En la categoria de millor recepta saludable, la guanyadora va ser Marina Antúnez, del blog Tapa't de Tapes, amb un arròs d'estiu amb llonganissa amb la qual va obtenir un lot de cerveses artesabes. Finalment, en la categoria de cuina tradicional, la premiada va ser Mayte Deza, del blog La Fonda Deza, amb un tàrtar de tomàquet i llonganissa. El premi per a ella va ser una llonganissa de Casa Sendra. 

Un any més, el Dia CUINA i la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu s’han convertit en el punt de trobada per als amants de la bona cuina i la cervesa del nostre país, una jornada lúdica i festiva acompanyada pel bon temps i amb activitats per a totes les edats. El temps passa ràpid i per això ja estem començant a planificar les activitats que ens acompanyaran l’any vinent!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: