Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Alimentaria i Hostelco s’uneixen per presentar les últimes tendències en restauració i gastronomia

Serà la primera vegada que les dues fires es complementen i se celebren de manera simultània

Foto de grup a l'acte de presentació d'Alimentaria i Hostelco

Foto de grup a l'acte de presentació d'Alimentaria i Hostelco

El Saló de l’Alimentació, Begudes i Food Service (Alimentaria) i el Saló Internacional de l’Equipament i Maquinària per a la Restauració, Hosteleria i Col·lectivtats (Hostelco) compartiran, del 16 al 19 d’abril, una superfície neta superior als 100.000 metres quadrats al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. L’esdeveniment congregarà més de 4.500 firmes expositores de 70 països diferents i la previsió dels organitzadors és que hi assisteixin uns 150.000 visitants professionals del sector, dels quals es calcula que un 30% seran estrangers. En total, se celebraran unes 150 activitats destinades a potenciar les vies de contacte entre les indústries alimentària, gastronòmica i turística.

Dos espais per a demostracions

L’edició d’enguany comptarà amb dos espais dedicats a les demostracions gastronòmiques en directe: ‘The Hostelco Experience – Live Gastronomy’ i ‘The Alimentaria Experience’. Entre tots dos portaran 35 xefs espanyols reconeguts mundialment, alguns dels quals figuren a la llista ‘World’s 50 Best Restaurants’. El primer espai comptarà amb ‘showvookings’ de cuiners com Pablo González (La Cabaña) i Pepe Rodríguez (El Bohío) i amb ponències de diverses personalitats del món de la restauració com ara Rosa María Esteva, del Grupo Tragaluz, o Kristian Lutaud, director de Gastoel.

A ‘The Alimentaria Experience’ hi participaran cuiners de la dimensió de Carme Ruscalleda (Sant Pau i Moments), Elena Arzak (Arzak), Ángel León (A Poniente) o Kiko Moya (L’Escaleta). En cada taller magistral s’abordarà una qüestió relacionada amb l’univers culinari: innovacions, tècniques, estils, textures, sabors... D’altra banda, enguany també se celebraran tallers dedicats a la restauració col·lectiva, a la cuina halal i a l’alimentació sense gluten. Els cuiners Nandu Jubany (Can Jubany), Mario Sandoval (Coque) i Fina Puigdevall (Les Cols) participaran en els dos espais.

El saló Restaurama, que integra ‘The Alimentaria Experience’ i que ha experimentat un fort creixement en els darrers anys, acollirà la final del VII Concurso Cocinero del Año, que en edicions anteriors van guanyar xefs com Jordi Cruz o Beatriz Sotelo. Altres salons a tenir en compte són ‘Intervin’, dedicat al món del vi,  ‘Interlact’, centrat en productes làctics, i ‘Intercarn’.

Podeu trobar tota la informació a:

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: