El Xef del Mar comandarà un dels restaurants de l'hotel de luxe barceloní
Ángel León
Mandarin Oriental de Barcelona, un exclusiu hotel situat al passeig de Gràcia, ha donat una nova empenta a la seva proposta gastronòmica fitxant el reconegut xef gadità Ángel León. L’acord entre el cuiner i l’hotel deixa molt clara la seva missió: traslladar l’essència del seu restaurant Aponiente (El Puerto de Santa María, Cadis) a la capital catalana, atorgant-li al concepte un punt d’innovació.
No serà fins a la tardor quan León començarà a comandar Blanc Brasserie & Gastrobar, un dels restaurants de l’hotel. Amb la seva incorporació, Mandarin Oriental Barcelona reunirà en els seus fogons el talent de vuit estrelles Michelin, set de la catalana Carme Ruscalleda –xef del restaurant Moments– i una d’Ángel León, també conegut com el Xef del Mar.
El Xef del Mar
León és reconegut com un dels millors xefs d'Espanya, cèlebre per la seva passió pel mar i la pesca i el seu alt coneixement del món marí. És el pioner en el desenvolupament del plàncton marí com a ingredient culinari, i també en el trasllat de la bioluminescència marina al plat, creant la llum de mar comestible. A més, també ha ideat els embotits marins.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia