Un cansalader, un pastisser i un expert en vins s’alien per oferir uns kits gastronòmics a Sant Sadurní d’Anoia
kits gastronòmics
Un cansalader, un pastisser i un expert en vins i caves s’han unit per oferir una nova forma d’alimentar-se: els kits gastronòmics. Miquel Bargalló (Cansaladeria Cal Miqueló), Albert Carafí (Carafí Pastissers) i Xavier Roig (Cal Feru enobotiga) són els creadors d’una idea que pretén simplificar àpats sense renunciar a la qualitat i apostant pels productes de proximitat.
Per començar, el trio que ha posat en marxa la iniciativa proposa dos kits, sempre amb una selecció acurada de productes de xarcuteria, pastisseria, i els vins i caves adients. El Kit Degustació, per impressionar, és la solució a les trobades amb convidats: caramels de fuet de dolça amb cava, mossegada de bloc de foie amb codony, pernil ibèric de gla DO Guijuelo, blini de salmó, entreteniments de xocolata, Jean Leon Terrasola Syrah o cava Raventós i Blanc de Nit, entre altres productes.
El Kit Low cost, pensat per a moments informals —davant del televisor, o dies sense ganes de cuinar—, consta d’un assortiment d’embotits, rodó de crema cremada i cava Vimont Extra Brut (dues ampolles).
En tots dos casos, els kits són per a quatre persones i es poden adquirir a qualsevol dels tres establiments que hi participen. El Kit Degustació té un cost de 145 € i el Kit Low cost, 30 €.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia