Avui comença la primera edició de la Japan Restaurant Week a Barcelona
Safata cuina japonesa
La reeixida experiència de la Barcelona Restaurant Week es reprodueix, entre el 14 i el 23 de juny, en versió nipona: arriba la Japan Restaurant Week, durant la qual 17 restaurants japonesos de la ciutat oferiran menús a preu tancat (25 €). Aquesta iniciativa neix després de constatar que la gastronomia japonesa té un èxit incontestable al nostre país —el primer restaurant japonès va néixer fa 35 anys— i els organitzadors volen aprofitar la setmana per divulgar més aspectes d’aquesta cultura. De fet, aquest juny comença la celebració de l’Any Dual del Japó a l’Estat espanyol, que s’allargarà fins al 2014, i que entén la cuina com una porta oberta per conèixer la realitat d’aquell país.
Els restaurants que s’han apuntat a la Japan Restaurant Week són: La Cuina de l’Uribou, Can Kenji, Daruma, Shibui, Sakura-ya, Futami, Yashima, Yamadori,Yu, Teppan Yaki, Midori, Minato, Iki, Ikibana Born, Ikibana Paral·lel, Sugoi i Ken.
Per gaudir de la promoció és obligatori fer reserva prèvia al restaurant escollit a través dels webs Atrápalo i ComerJaponés.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia