Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquestes són les millors coques de Sant Joan d'enguany

La VII edició del concurs 'La millor coca de Sant Joan' ha triat les millors en cinc categories

Fotografia de família dels cinc guanyadors d'enguany

Fotografia de família dels cinc guanyadors d'enguany

Ja sabem quines són les millors coques de Sant Joan d'enguany, a partir de les 270 coques artesanes que s'han presentat a la VII edició del concurs professional 'La millor coca de Sant Joan', organitzat per l'agència especialitzada en gastronomia Sr y Sra Cake.

CocaSantJoan2025223

El certamen es va celebrar divendres passat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, que es va convertir en un punt de trobada per als millors professionals de la fleca i la pastisseria del país, els quals van presentar les seves creacions a un jurat format per una vintena de professionals del món de la gastronomia, la comunicació i la formació: Mª Cruz Barón (Baking School Barcelona-Sabadell), Paula Domènech (CETT-UB), Carles Mampel, Trinitat Gilbert, Javier Antoja, Judith Càlix (directora de CUINA), Ada Parellada, Òscar Gomez i els guanyadors de l'edició anterior. A l'hora d'emetre el veredicte, el jurat va tenir en compte criteris com l'aspecte, la textura, l'aroma, el sabor i, en el cas de la coca creativa, l'originalitat.

CocaSantJoan2025226

Els guardonats

Després d'un matí de tastos i de deliveracions, es van donar a conèixer els guanyadors d'enguany en les cinc categories del concurs:

Fidel al seu compromís amb la responsabilitat social, l'organització ha destinat totes les coques presentades –un cop valorades– a la Fundació Amics de la Gent Gran i contribueix així a evitar el malbaratament alimentari i a portar un tast de Sant Joan a persones en situació de vulnerabilitat.

CocaSantJoan2025243

El concurs ha comptat amb el suport de les principals entitats del sector, com la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers, i amb la col·laboració de marques professionals com Fills de Moretó, Ken-Foods, Borges Professional, Novau Grup, CSTY, Bombonetti i Casa Gay.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: