La terrassa de l’Hotel Arts de Barcelona, dirigida pel xef, enceta temporada amb un menú Km 0
restaurant arola bcn
Barcelona i el mar als peus i 1.000 m² d’espai per gaudir d’un vespre a la fresca en bona companyia i un bon àpat. Aquesta és la proposta que l’Hotel Arts ha deixat en mans del xef Sergi Arola, que enguany per a la terrassa de l’establiment ha dissenyat un menú en què, a més de donar prioritat al bon gust, hi té un paper clau l’ètica. Amb el menú gastrosostenible (52 €), Arola se suma a la tendència actual de recórrer als productes de temporada i de proximitat per fomentar un consum responsable dels aliments.
La proposta del xef també inclou un menú de tapes (70 €) format per nou tapes i les tapes i platillos de l’hort, el mar i la muntanya, una manera de compartir una bona estona al voltant d’una taula.
A més, durant els mesos de juny, juliol i setembre, la música s’unirà a les vetllades a l’Arola. Els dijous serà el torn de Nacho Arola, discjòquei resident de la terrassa, a partir de les 23 h. I els divendres hi haurà actuacions en directe de cantants nacionals i internacionals.
* Arola: Carrer de la Marina, 19-21. Barcelona. Tel. 93 483 80 90 | 93 221 00 00
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia