Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arrenca la 8a edició de Passeig de Gourmets

Entre el 13 i el 23 de març, 19 restaurants ofereixen platets, entrepans d'autor, pastisseria creativa i menús gurmet

Carme Ruscalleda i Martín Berasategui amb els participants de la 8a edició de Passeig de Gourmets

Carme Ruscalleda i Martín Berasategui amb els participants de la 8a edició de Passeig de Gourmets

El passeig de Gràcia de Barcelona torna a convertir-se en l'escenari de Passeig de Gourmets, entre el 13 i el 23 de març. La vuitena edició se suma al programa d'activitats de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

La presentació oficial, conduïda per Luis Sans, president de l'Associació del Passeig de Gràcia, acompanyat per Joan Gòdia –director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Govern de la Generalitat–, Carme Ruscalleda i Martín Berasategui, ha desvetllat la mecànica d'aquesta edició, que compta amb la participació de 19 restaurants, com Hotel Casa Fuster, Sintonia, Mr Porter, Santa Eulalia o The Bistrot, entre d'altres.

Com cada any, els visitants poden degustar diferents opcions culinàries distribuïdes al llarg del passeig. Els punts verds identifiquen els espais dedicats als platets, mentre que els punts taronja ofereixen entrepans d'autor. La pastisseria creativa estarà marcada amb punts violeta i els menús gurmet, amb punts rosa.

Enguany, la ruta gastronòmica torna amb Estrella Damm, DO Cava, Royal Bliss i Sal Maldon, amb dues novetats, que s'identificaran amb punts sèpia: el vespreig i els sopars musicals. El vespreig, també conegut com a tardeo, permet gaudir de platets i entrepans d'autor acompanyats de patates xips, olives i dues begudes. Per la seva banda, els sopars musicals volen fusionar gastronomia i música en directe amb actuacions de jazz, soul i DJ sets a l'Hotel Casa Fuster, Mr Porter i el Monument Hotel.

Podeu trobar-ne tota la informació a Passeig de Gourmets.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: