Més d’una setantena d’establiments participaran en aquesta ruta gastronòmica
Gastrotour
Del 20 de maig al 5 de juny, diversos restaurants participaran en la quarta edició de Gastrotour Salou, una ruta gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament del municipi amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda.
En la darrera convocatòria d’aquesta iniciativa es van superar les 100.000 degustacions, i enguany són 72 els bars, restaurants i pastisseries que s’hi han adherit. Aquests establiments oferiran un tastet i una beguda pel preu de 2,50 €.
Durant tres setmanes, Gastrotour oferirà la millor cuina local als visitants, a banda de diverses activitats i concursos amb els quals es podrà optar a grans premis. A més, els més petits també podran gaudir d’una gastronomia dedicada al seu paladar, gràcies a la nova edició de la ruta infantil Baby Tour.
Per obrir boca
Algunes de les tapes que s’oferiran als establiments de Salou són: fideus de marisc amb tinta de calamar; gelat de ricotta amb coulis de figues i nous pacanes caramel·litzades; secret de porc a la graella sobre ‘panadera’ i mescla de sabors; magret d’ànec amb fruita de la passió i un toc de foie, i ploma ibèrica marinada amb gingebre, cremós de ceps i salsa de cireres.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia