Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arròs del delta de l'Ebre

Un producte únic que es conrea en un espai privilegiat

DOP Arròs del Delta de l'Ebre

DOP Arròs del Delta de l'Ebre

El Delta de l’Ebre és el territori arrossaire per excel·lència del nostre país. En aquesta zona paisatgísticament tan singular creix un dels arrossos més excepcionals de Catalunya, amb uns atributs sensorials i culinaris únics. Les varietats d’arròs amb DOP Delta de l’Ebre són de qualitat extra i s’han convertit en les protagonistes indiscutibles de moltes receptes de les terres de l’Ebre, fetes amb arrossos de les varietats normal, que és idela per fer arrossos secs, i bomba, perfecta per a fer arrossos més caldosos.

La DOP Arròs del Delta de l’Ebre engloba dues comarques, el Baix Ebre i el Montsià, i inclou, a més de les que hem mencionat, altres varietats d’aquest cereal, com Bahia, tebre, gleva, Fonsa i montsianell.

Totes són reflexe de l’espai on es conrea, el Delta: un indret únic on es respira fang i sal, que es caracteritza pels colors dels arrossars. A més, són arrossos que absorbeixen molt bés els líquids, i per això tenou l’èxit garantit si els compreu per cuinar-los. Ah! I per identificar-los, fixeu-vos que tinguin els logotips de la DOP!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: