Buontalenti va ser el creador del gelat, al segle XVI, amb una recepta bàsica de llet, mel, rovell d'ou i un toc de vi. Així va aparèixer en aquella època un dels productes més bons de la cuina actual! Aquestes increïbles postres van ser un èxit rotund. A la gelateria Badiani encara fan els gelats a l'estil tradicional!
Després de l'èxit obtingut al Regne Unit (hi tenen diversos establiments a la capital), Badiani aposta per Barcelona, on, en plena intersecció entre la Diagonal i el passeig de Gràcia, acaba d'obrir un nou local.
Una nova forma de gelateria
El que crida més l'atenció de Badiani és que mostra a tothom com es fan els gelats, ja que l'obrador és al mateix lloc que la botiga i els barcelonins i les barcelonines podran gaudir contemplant com el mestre gelater Paolo Pomposi elabora cada dia els gelats. I és que, aquí, la producció és de 24 hores, perquè els gelats artesanals no poden estar en un aparador gaire temps.
Gust Barcelona i activitats per als amants dels gelats
Per si no fos prou, Badiani arriba a la ciutat amb un gust nou, inspirat en la senyera: cúrcuma dolça, xocolata blanca i melmelada de gerds són els tres ingredients que porta el gelat 'Barcelona', que ja es pot tastar al carrer de Rosselló, 232.