Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Badiani, gelats italians al cor de Barcelona

Una experiència nova de gelat arriba al carrer de Rosselló

A Bandani trobareu gelats artesans acabats d'elaborar

A Bandani trobareu gelats artesans acabats d'elaborar

Buontalenti va ser el creador del gelat, al segle XVI, amb una recepta bàsica de llet, mel, rovell d'ou i un toc de vi. Així va aparèixer en aquella època un dels productes més bons de la cuina actual! Aquestes increïbles postres van ser un èxit rotund. A la gelateria Badiani encara fan els gelats a l'estil tradicional!

Després de l'èxit obtingut al Regne Unit (hi tenen diversos establiments a la capital), Badiani aposta per Barcelona, on, en plena intersecció entre la Diagonal i el passeig de Gràcia, acaba d'obrir un nou local.

Una nova forma de gelateria

El que crida més l'atenció de Badiani és que mostra a tothom com es fan els gelats, ja que l'obrador és al mateix lloc que la botiga i els barcelonins i les barcelonines podran gaudir contemplant com el mestre gelater Paolo Pomposi elabora cada dia els gelats. I és que, aquí, la producció és de 24 hores, perquè els gelats artesanals no poden estar en un aparador gaire temps.

Gust Barcelona i activitats per als amants dels gelats

Per si no fos prou, Badiani arriba a la ciutat amb un gust nou, inspirat en la senyera: cúrcuma dolça, xocolata blanca i melmelada de gerds són els tres ingredients que porta el gelat 'Barcelona', que ja es pot tastar al carrer de Rosselló, 232.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: