Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Barcelona s'omple de Parmigiano Reggiano

Del 8 al 18 d'octubre la Ciutat Comtal acull el festival d'aquest formarge italià, amb la participació de 14 restaurants

Formatge Parmigiano

Formatge Parmigiano

Des del 8 d'octubre, Barcelona homenatjarà el formatge Parmigiano Reggiano amb un festival. Es tracta d'un dels formatges més cèlebres d'Itàlia i vindrà a la Ciutat Comtal de la mà de 14 restaurants, que seran els encarregats de fer d'amfitrions del producte durant deu dies amb una versió pròpia del formatge i treballant-hi per aprofitar-ne l'essència.

Al Festival es podran assaborir les diferents experiències culinàries dels plats creats pels restaurants. Amb aquesta idea, es vol que el públic pugui conèixer les diferents possibilitats que té aquest formatge a partir de les idees i menús dels restaurants, incloent plats contundents, pastes i també postres.

Segons Àngela Barusi, coordinadora de l'esdeveniment, el Festival condensa nou segles d'art formatger concentrats en un mateix producte. És un formatge amb grans possibilitats, agradable al gust i fàcil de consumir. "Aquest festival és un homenatge que un grup d'amics ha volgut brindar a un producte que no deixa de sorprendre".

Els restaurants que s'adhereixen al Festival són:
  • Aula Restaurant Cett Avinguda Can Marcet, 36-38. Barcelona. Tel. 93 428 07 77
  • Bacaro Jerusalem, 6. Barcelona. Tel. 93 115 66 79
  • Cuina d'Amics Ávila, 19. Barcelona. Tel. 93 221 96 16
  • De Gustibus Italiae Ricardo Calvo, 13. Barcelona. Tel. 93 418 98 49
  • Di...Vini Sapori Buenos Aires, 28. Barcelona. Tel. 638 31 49 04
  • Don Giovanni Ristorante Deu i Mata, 69-99 (Hotel NH Constanza). Barcelona. Tel. 93 281 15 12
  • Due Spagui Sepúlveda, 151. Barcelona. Tel. 93 503 19 30.
  • Inmortales Sagués, 25. Barcelona. Tel. 93 202 35 79
  • La Trifula Elkano, 69. Barcelona. Tel. 66 255 39 54
  • Massimo Vía Augusta, 217. Barcelona. Tel. 93 454 81 46
  • Meneguina Tiradors, 2-4. Barcelona. Tel. 93 119 22 21
  • Paradiso del Tiramisú Radas, 22. Barcelona. Tel. 67 251 50 01
  • Via dei Mille Aragó, 364. Barcelona. Tel. 93 246 50 18
  • Zero Zero 39 Laforja,130. Barcelona. Tel. 93 527 69 14
A partir del 8 d'octubre, doncs, tothom qui ho vulgui podrà ampliar el coneixement del Parmigiano Reggiano i tastar-lo en totes les seves vessants de curació. Una gran experiència per a tots els amants del formatge, que podran degustar el millor producte italià.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: