És un dels nous restaurants de l’oferta de la Ciutat Comtal
truita de xocolata - restaurant Bardot
Tapes, plats i copes configuren l’oferta de Bardot, un dels últims restaurants de Barcelona que se suma a l’oferta gastronòmica de bona relació qualitat-preu de la ciutat i amb cuina ininterrompuda. La versatilitat i l’adaptació a cada estació de l’any són els trets d’aquest establiment, que ja és un dels més concorreguts sis mesos després d’haver-se estrenat.
Amb l’arribada de l’estiu, Bardot ha sumat la terrassa a la barra i la sala amb què sedueix els comensals. Als tres espais es poden assaborir tapes com el pop a la brava, les croquetes de l’àvia, els bunyols de bacallà, la coca de sardina fumada, els musclos del dia o les garotes amb escuma trufada, entre altres plats per compartir. La carta per entaular-se continua amb plats de cullera com el risotto de flor de carbassó, tòfona i camembert de Normandia o l’arròs de pescadors; les vieires amb chimichurri de wakame o el tataki de tonyina amb emulsió de cireres, entre altres propostes de peix, mentre que de les carns en destaquen el garrinet cruixent amb dàtils i aire de romaní, l’ossobuco o el ‘txuletón’. Els ous també hi són presents, amb caviar o foie, i l’aposta més arriscada de la carta és un plat de tomàquets. Res més que tomàquets de la Boqueria, amb un raig d’oli i una mica de sal, seleccionats per assaborir el bon gust d’una de les hortalisses més delicioses quan és de primera.
La creativitat, les influències argentines i orientals i l’adequació al producte de temporada també són característiques de la carta de postres, en què per damunt de tot sobresurt el pastís de formatge.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia