Una nova proposta del xef Nandu Jubany amb el Majestic Fashion Tea
'Éclair' del Bar Majestic
El toc parisenc del Majestic Hotel & Spa Barcelona es trasllada al berenar de la mà del xef Nandu Jubany. El bar de l’hotel inaugura una nova temporada de berenars cosmopolites ambientats en la moda i en la cuina parisenca que volen modernitzar l’hora del te amb molt d’estil.
La proposta consta de dos menús que combinen aliments dolços i salats, amb te, cafè, xocolata calenta i xampany, i ofereix la possibilitat d’escollir entre cinc ‘éclairs’ inspirats en les col·leccions primavera-estiu de les grans marques de moda. Així, Pasion Romana by Bulgari, Perugia by Brunello Cucinelli, Sweetie by Jimmy Choo, 2015 by Rosa Clará i Fiamma by Salvatore Ferragamo són les propostes del xef que reflecteixen la rebosteria refinada combinada amb una estètica i sabor impecables.
El primer menú, el Majestic Fashion Tea, que consisteix en un ‘éclair’ de la carta acompanyat d’un plum-cake i una beguda calenta, té un preu de 16 €. Pel que fa al segon, el Majestic Champagne Fashion Tea, comença amb un ‘éclair’ vegetal acompanyat d’una copa de xampany Ruinart, continua amb un ‘éclair’ de la Carta de la Moda, un plum-cake, un ‘macaron’ i una beguda calenta. Aquest menú té un preu de 31€.
Un berenar complet
A banda de la inspiració en la moda i de les instal·lacions de l’hotel, també podem gaudir de bona música. El Bar del Majestic està ambientat amb la música d’un jove pianista del Taller de Músics que impregna la sala d’aire fresc i, alhora, contribueix en la inserció dels joves músics en el mercat laboral. Aquesta nova proposta gastronòmica de berenars està disponible cada dia de 16 a 19 h.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia