Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

BierCab, número u de la llista Ratebeer

És la primera cerveseria de l’Estat espanyol que encapçala el rànquing mundial

Interior de BierCab

Interior de BierCab

Si sou aficionats a la cervesa, coneixereu Ratebeer, una comunitat virtual de fans de la cervesa repartits per tot el món que elaboren un prestigiós llistat internacional que recull les millors cerveseries del planeta. Doncs des de fa uns dies la cerveseria de Barcelona BierCaB s’ha convertit en la número u de la llista, i es converteix en la primera cerveseria de l’Estat espanyol que encapçala aquest rànquing.

Un llistat molt prestigiós
Ratebeer va néixer l’any 2000 i, inicialment, estava pensada per intercanviar informació sobre la cervesa. Catorze anys més tard, s’ha convertit en la font d’informació més visitada i prestigiosa de tot el planeta, que analitza més de 100.000 cerveses de gairebé 10.000 fabricants. Les puntuacions que reben sobre locals on es ven cervesa arriben de tot el món, però els usuaris més actius a l’hora de puntuar són els nord-americans. És per això que encara crida més l’atenció la gesta de BierCaB.

BierCaB, 30 tiradors de cervesa jove
BierCaB, situada al número 55 del carrer Muntaner, ha aconseguit encapçalar el llistat per mèrits propis. Compta amb més de 200 referències de cervesa artesana internacional; la millor col·lecció de làmbics del país (cerveses de fermentació espontània); una extensa carta de cerveses envellides, i el major nombre de tiradors de cervesa artesana de l’Estat. D’aquí poc temps, a més, BierCaB té previst multiplicar la seva superfície i ampliar el nombre de tiradors per passar a ser líder a Europa.

BierCaB va obrir les portes oficialment a Barcelona el mes d’octubre gràcies a la unió de tres elements: una fàbrica de cervesa de Pamplona, Naparbier; un dels millors ‘caçador de cerveses’ que hi ha a Europa, Gabriel Bocanegra ‘Zombier’, i els sommeliers Sven Bosch i Manolo Baltasar de l’Hospitalet. Tots ells havien triomfat individualment en el món cerveser en el seus respectius àmbits, però es van unir per oferir un nou concepte de cerveseria des de Barcelona. Per primer cop a l’Estat espanyol els amants de la cervesa tenen a la seva disposició 30 tiradors de cervesa jove vinguda de tots els racons del globus: d’Holanda, els Estats Units, Pamplona... i Catalunya. Tot plegat combinat amb una cuina feta amb cervesa i per ser acompanyada per cervesa. Perquè la cervesa fa dècades que acompanya els plats més selectes, de la mateixa manera que ho fa el vi al nostre país.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: