Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cal Rovira, de la granja a casa

Cal Rovira potencia la venda en línia arran de la crisi sanitària de la Covid-19

Cal Rovira

Cal Rovira

“M’enganxes de repartiment!”, diu Jordi Rovira, un dels cinc germans encarregats de Cal Rovira, una granja que disposa de tres restaurants, un petit hotel dedicat a l’agroturisme i un obrador a Sagàs. Quan es va declarar l’estat d’alarma ho van tenir clar: “Havíem de tancar el nucli dur del negoci, però el bestiar seguia allà”. La solució, com en molts altres casos, passava per la venda en línia. 

Aquest canal, si bé el tenien obert des de feia temps, se centrava, principalment, en la restauració. Servien a bars i restaurants i, en menor mesura, petits botiguers. “Ara tot això s’ha potenciat. Seguim oferint productes als comerços de proximitat però també a particulars de tot Catalunya”, explica en Jordi. El sistema és fàcil i ràpid: després de donar un cop d’ull al web, els truques o els envies un correu electrònic o un missatge de WhatsApp amb la comanda. Es pot triar entre productes frescos –aviram i porcs de raça Duroc encreuats amb porc blanc– i elaborats, com la sobrassada o la botifarra de perol o la catalana. Un cop acceptada i pagada, ells mateixos te la porten a casa, visquis on visquis de Catalunya. 

“Sentim que estem fent un servei a la ciutadania: la gent n'està molt agraïda”, afirma Rovira. Ell, com molts altres, és positiu i creu que, després d’aquesta crisi sanitària, valorarem molt més el producte de proximitat. Els pagesos, ramaders i transportistes seran més visibles. Un cop tot això passi i tornem, més o menys, a la normalitat, seguiran amb la venda en línia. “La logística potser serà més complicada, però volem fer-ho millor”, diu. 

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: