Consells de cuina La Vanguardia

Cal Tomàs guanya quatre Great Taste Awards 2017

L’empresa familiar ha presentat cinc productes, dels quals quatre han estat premiats

Xolís del Pirineu de Cal Tomàs

Xolís del Pirineu de Cal Tomàs

El xolís del Pirineu, les minisecallonetes, la llonganissa crua i l’hamburguesa 100% vedella ecològica. Amb aquests productes, l’empresa familiar Cal Tomàs ha guanyat quatre premis de l’edició dels Great Taste Awards 2017, un certamen que s’ha consolidat com un dels concursos gastronòmics més importants del món de l’alimentació. Era el primer any que Cal Tomàs s'hi presentava i ho va fer amb un total de cinc productes. Tot un èxit, tenint en compte que aquest esdeveniment es considera els Oscars dels artesans i productors alimentaris especialitzats d’arreu del món. Se celebra a Anglaterra des de fa 23 anys i s’hi presenten productes i begudes d’un munt de països. Enguany, els jutges han valorat 12.336 productes, entre els quals se n’han premiat 60 procedents de l'Estat espanyol. 

Aquest reconeixement per a Cal Tomàs suposa un reconeixement a l’esforç de les quatre generacions ramaderes de la família. Els seus productes gaudeixen de gran prestigi a restaurants i xarcuteries. La qualitat de la carn utilitzada, l’aspecte artesanal, l’encert amb la combinació dels ingredients, la textura final dels productes i el sabor autèntic d’aquests productes els han fet merèixer l’aplaudiment dels jutges.

Un club gastronòmic exclusiu

Great Teast és el club gastronòmic més exclusiu de productes alimentaris delicatessen i els productes premiats obtenen un segell d’excel·lència vàlid durant tres anys que suposa una acreditació de qualitat i un reconeixement a l’artesania a nivell internacional. La valoració del producte és molt acurada, ja que és fruit del tast a cegues i la crítica de més de 500 paladars. Entre el jurat s'hi troben crítics, xefs, restauradors, productors, periodistes i escriptors gastronòmics, que tenen en compte el sabor, l’harmonia dels ingredients, la textura i l’olor. Alguns dels jutges més destacats d’aquesta edició són Charles Campion, Zoe Adjonyoh o Martha Collison.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto