Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Carles Vilarrubí, nou president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

Fins ara, Vilarrubí era vicepresident de la Taula Directiva de l’Acadèmia

Carles Vilarrubí

Carles Vilarrubí

El dilluns 6 de juny, Carles Vilarrubí va ser nomenat president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, escollit per unanimitat durant l’acte de l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat.

Fins ara, Vilarrubí era vicepresident de la Taula Directiva de l’Acadèmia, i actualment, com a president, haurà de definir un nou rumb de l’Acadèmia en els pròxims quatre anys, a banda d’establir les bases d’una acadèmia consolidada; professionalitzar el seu funcionament, i liderar el procés per tal d’adquirir un caràcter públic i de compromís amb la ciutadania.

La nova Taula Directiva
A la nova Taula Directiva, Carles Vilarrubí s’envolta d’un grup d’acadèmics amb experiència i un fort vincle amb el sector de la gastronomia i la nutrició catalanes: Artur Carulla Font (vicepresident), Josep Casas (vicepresident), Francisco de la Rosa Torelló (tresorer), Alex Jaumandreu Patxot (secretari general), Magda Carlas Angelats (vocal), Sergi Ferrer-Salat Serra Di Migni (vocal), Ignacio García-Nieto Portabella (vocal), Rosa Mayordomo García (vocal), Valentí Roqueta Guillamet (vocal), Josep M. Sanclimens i Genescà (vocal) i Joaquim Uriach Torelló (vocal).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: