CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Carles Vilarrubí, nou president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició
Carles Vilarrubí, nou president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició
Fins ara, Vilarrubí era vicepresident de la Taula Directiva de l’Acadèmia
Carles Vilarrubí
El dilluns 6 de juny, Carles Vilarrubí va ser nomenat president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, escollit per unanimitat durant l’acte de l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat.
Fins ara, Vilarrubí era vicepresident de la Taula Directiva de l’Acadèmia, i actualment, com a president, haurà de definir un nou rumb de l’Acadèmia en els pròxims quatre anys, a banda d’establir les bases d’una acadèmia consolidada; professionalitzar el seu funcionament, i liderar el procés per tal d’adquirir un caràcter públic i de compromís amb la ciutadania.
La nova Taula Directiva
A la nova Taula Directiva, Carles Vilarrubí s’envolta d’un grup d’acadèmics amb experiència i un fort vincle amb el sector de la gastronomia i la nutrició catalanes: Artur Carulla Font (vicepresident), Josep Casas (vicepresident), Francisco de la Rosa Torelló (tresorer), Alex Jaumandreu Patxot (secretari general), Magda Carlas Angelats (vocal), Sergi Ferrer-Salat Serra Di Migni (vocal), Ignacio García-Nieto Portabella (vocal), Rosa Mayordomo García (vocal), Valentí Roqueta Guillamet (vocal), Josep M. Sanclimens i Genescà (vocal) i Joaquim Uriach Torelló (vocal).
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia