Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cicle de tallers al Mercat Vell de Sant Cugat

Cada parada compartirà receptes, trucs i elaboracions de manera gratuïta

Mercat Vell

Mercat Vell

El Mercat Vell de Sant Cugat ha estrenat un cicle de tallers formatius per a petits i grans ‘foodies’. Dins el cicle, s’emmarquen diferents sessions totalment gratuïtes en què cada parada compartirà amb els visitants trucs, receptes, elaboracions de plats, còctels, etc.

La primera botiga a impartir una d’aquestes sessions va ser el Celler Vinbinguts, que, amb l’ajuda del seu bàrman Aleix Martí, va mostrar als visitants com fer quatre dels còctels més populars i demanats: el mojito, el Margarita, el Negroni i el Cosmopolitan. El taller de còctels va reunir set alumnes que van poder tastar els còctels, a més de descobrir els trucs, les eines, els ingredients i les receptes per poder-los fer a casa.

Per als petits xefs
A partir del 29 de febrer, cada dilluns (de 17.30 a 19 h) el cicle continuarà amb tallers dirigits als més petits de casa i organitzats per Bonaparte Pa i Dolç. Aquestes sessions consistiran en tallers gratuïts en què els nens i nenes podran aprendre a fer pa, experimentar amb diferents masses i jugar a fer figuretes que després es podran endur a casa. En aquest cas, serà el mestre forner Hèctor Yuste qui els introduirà en el món del pa i els acompanyarà a conèixer l’obrador artesanal del mateix Mercat Vell de Sant Cugat.

Aquests tallers estan pensats per a nens i nenes de 4 a 9 anys i les inscripcions es poden fer al Forn Bonaparte o bé trucant al 93 328 45 19.

Un espai per als amants de la gastronomia
Situat a la plaça de Sant Pere, el Mercat Vell de Sant Cugat és un espai gastronòmic on comprar productes selectes i de qualitat, entre els quals destaquen les carns, els embotits ibèrics, els vins i caves, el peix fresc, el pa i els pastissos, i la millor fruita i verdura. A més, també hi ha parades de cuina japonesa, italiana, peruana i botigues de llegums i plats cuinats casolans.

El recinte també busca ser un punt de trobada per als amants de la gastronomia, un espai on compartir tastos, tallers i presentacions de productes gurmet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: