El restaurant Cal Ganxo treu suc al seu exterior amb música i gastronomia entre juny i setembre
ganxo d'estiu
En una casa pairal del segle XVIII, entre camps, vinyes, ametllers i muntanyes del Camp de Tarragona, hi ha un petit paradís que de juny a setembre treu suc als vespres amb música i gastronomia. Es tracta del Ganxo d’Estiu, un espai que enguany celebra cinc anys de vida a Masmolets (Valls), després de la reconversió del restaurant de calçotades (Cal Ganxo) en marc incomparable per acabar els dies més calorosos en bona companyia.
Des de l’any passat, Andreu Guasch és el responsable de dirigir l’oferta estiuenca que de dimarts a diumenge s’organitza a l’exterior del restaurant. Des de les 19 h s’hi poden tastar cerveses artesanes, tes, infusions i aperitius per obrir la gana dels sopars que s’hi serveixen. Àpats informals sobre palets i coixins, sopars a la carta o per a grups que converteixen els productes més pròxims i tradicionals en combinacions atrevides i innovadores.
La brasa és una de les protagonistes de la cuina del Ganxo d’Estiu, amb plats de carn i peix que ressalten les qualitats de la matèria primera amb tocs de la cuina local. Els entrepans d’autor són el centre d’atenció dels dimarts, dia en què l’establiment cuina per a totes les butxaques amb una oferta que, amb postres i beguda, surt per 7,5 €. I els diumenges és el dia de la música en directe, companyia perfecta per allargar la vetllada amb les copes que s’hi serveixen.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia