El restaurant barceloní de Martín Berasategui celebra el seu aniversari
5 anys de LOIDI
Martín Berasategui, el cuiner espanyol amb més estrelles Michelin, va celebrar el cinquè aniversari del restaurant Loidi de Barcelona. Aquest acte va consistir en un dinar al mateix local amb la premsa i les persones més properes al cuiner.
El restaurant, situat a l’Hotel Condes de Barcelona de la capital catalana, ofereix una cuina d’arrels tradicionals però elaborada amb la imaginació que ha portat el xef basc a ser un dels referents de la cuina moderna. Serveix cuina d’avantguarda a preus assequibles al públic general i hi destaquen dos menús: el menú de degustació de Martín Berasategui, una tria de plats del cuiner, i el menú Loidi, compost per tres plats de la cuina més selecta.
En el local barceloní de Berasategui podem trobar plats de cuina moderna com una entranyeta de vedella sobre una terrina de patata fumada i suc reduït, i acabar l’àpat amb una crema de canyella i taronja amb maduixots i galeta cruixent. Menjars de base tradicional repensats per a la nova cuina.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia