Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com tallar un grapat de cirerols en pocs segons?

Si tens dos plats i un ganivet, és ben fàcil!

Els tomàquets cirerol són un ingredient molt comú en les amanides d’estiu. Però, a l’hora de preparar-los, sovint ens fa mandra tallar-los un a un, i moltes vegades els acabem servint sencers.

Amb el vídeo d’avui us mostrem un mètode molt senzill que us permetrà tallar, en pocs segons, diversos tomàquets alhora, i sense embrutar-vos les mans! Només necessitareu dos plats i un ganivet. Atents!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: