El restaurant La Perola obre les portes a Sant Antoni de Vilamajor
La Perola
La Perola, s’ha inaugurat com a nou espai gastronòmic a Sant Antoni de Vilamajor. És un restaurant de cuina d’autor i de proximitat que es troba al complex d’Aira Natura, un espai de turisme actiu i natura on harmonitzen l’oci, l’esport i la divulgació científica i cultural.
La Perola serveix les receptes del xef Alfons Llorente, que va quedar semifinalista a Cuiner de l’Any el 2013. El restaurant proposa un àpat recomanat pel xef de la casa que varia cada setmana i que podreu assaborir per 18,50 €. El xef dóna un estil creatiu i avantguardista a les receptes conservant els sabors dels productes de la terra.
A més a més, La Perola ofereix una carta de vins que recull i respecta els cupatges tradicionals de Catalunya que històricament han produït els vins típics de cada zona.
L’espai gastronòmic La Perola és, doncs, un restaurant situat en un lloc privilegiat,un espai on gaudir de la cuina sense presses mentre es fan servir tots els sentits.
La Perola
Can Ribalta, s/n. Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental).
Tel. 93 737 99 33
De dilluns a diumenge al migdia de 12.30 a 15.30 h
Divendres, dissabte i vigílies de festiu de 20.30 a 22.30 h
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia