Receptes nadalenques imprescindibles, aquest cap de setmana amb ‘El Punt Avui’
Cuina de nadal
Aquest cap de setmana tindreu l’oportunitat d’adquirir, amb el diari ‘El Punt Avui’, ‘Cuina de Nadal amb els nostres millors xefs’, un receptari que aplega 40 receptes nadalenques, tant les més tradicionals —escudella de galets, canelons, pollastre rostit, torrons— com plats innovadors signats per grans xefs del país. En total, 18 cuiners i pastissers catalans signen les propostes d’aquest llibre:
Joan Roca (El Celler de Can Roca)
Jordi Roca (El Celler de Can Roca)
Carme Ruscalleda (Sant Pau)
Jordi Cruz (Àbac)
Nandu Jubany (Can Jubany)
Carles Gaig (Gaig)
Fermí Puig (Fermí Puig)
Enric Rovira (Enric Rovira Xocolates de Barcelona)
Oriol Rovira (Els Casals)
Jordi Vilà (Alkimia)
Carles Tejedor (El Nacional)
Isabel Juncà (Ca l'Enric)
Ignasi Camps (Ca l'Ignasi)
Oriol Llavina (El Cigró d'Or)
Lluís Estrada Canal (Pastisseria Canal)
Xavier Pellicer
André Bonnaure
Pep Nogué
Jordi Anglí
Iker Erauzkin
El receptari es distribueix en 10 capítols centrats, cada un, en un producte o una recepta tradicionals del Nadal, a partir dels quals es proposen fórmules de tota la vida o versions més actualitzades. Cada capítol conté deu receptes acompanyades d'un text divulgatiu al voltant del tema que s'hi tracta:
Galets
Canelons
Foie gras
Marisc
Tòfona
Aviram
Garrí
Cava
Dolços
Xocolata
Totes les receptes i tots els textos estan il·lustrats amb fotografies espectaculars a tota pàgina signades pels fotògrafs gastronòmics més prestigiosos de Catalunya.
En total, ‘Cuina de Nadal amb els nostres millors xefs’ ocupa 132 pàgines. Es vendrà als quioscs, juntament amb ‘El Punt Avui’, del 12 al 14 de desembre, per només 9,95 €.
El disseny, la redacció i la fotografia de l’obra compten amb l’aval de la revista CUINA, que s’ha encarregat d’aquesta edició.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia