Animeu-los a tocar, esmicolar, mirar, olorar i tastar els aliments sense por
Tallers cuina Boqueria
Un any més, la cuinera, professora i assessora de cuina infantil Eulàlia Fargas, es posa al capdavant d’uns tallers que pretenen motivar la sensibilitat dels més joves envers els aliments.
Els més petits descobriran el que mengen i seguiran tot el procés de la recepta. Mentrestant, escoltaran històries sobre l'origen dels aliments i les seves varietats, tastaran productes de temporada o estudiaran l'anatomia d'un animal. I un cop hagin acabat, s’enduran a casa el que hagin cuinat perquè s’ho puguin menjar juntament amb la família.
Pel que fa als adolescents, aquests tallers els ajudaran a començar a ser independents a la cuina, aprendran que educar el paladar repercuteix en una millor alimentació i descobriran el plaer de cuinar.
Els tallers infantils estan dirigits a nens i nenes de cinc a dotze anys i tenen lloc cada dissabte, de setembre a juny, de les 11 del matí fins a les 13 h.
Els tallers per a adolescents de 13 a 15 anys es fan un divendres al mes, de 18.00 a 20.00 h.
Mercat de la Boqueria de Barcelona
Aula de Cuina. Edifici de direcció. 3a planta
Preu: a consultar
Inscripcions: boqueria@cuinapernens.com
Tel. 616 97 68 93
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia