Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cuinar gambes en tres segons

Si teniu l’equipament, podreu obrir una marisqueria ultraràpida!

Que els japonesos de vegades tenen idees una mica excèntriques, ja ho sabíem, però també cal reconèixer que algunes idees són brillants. Un exemple és aquest vídeo, on veiem una manera increïblement ràpida i eficaç de preparar unes gambes en tempura. És tan ràpid, que cal que ens ho mostrin a càmera lenta perquè puguem entendre com funciona el procés.

És cert que cal tenir un bon equipament per aconseguir el mateix resultat que les dues protagonistes del vídeo, però ens ha impressionat la capacitat d’innovació i l'originalitat del mètode de cocció. Res millor que un túnel de cocció, a l’estil del vídeo, per crear un imperi del ‘fast food’ de gambes!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: