L’Escola d’Hostaleria presenta els primers cursos de formació de 2011
Joan Roca a la cuina d'El Celler de Can Roca
L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha obert les inscripcions per als cursos de cuina dirigits a persones 'amateurs' i a professionals en actiu, és a dir, cursos per millorar les habilitats culinàries de les persones que gaudeixen d’aquesta tasca, tant si són principiants com si tenen un nivell més alt, o per a aquelles persones que s’han incorporat recentment al mercat laboral en el sector de la gastronomia.
A més, l’entitat ofereix de forma permanent un curs de manipulador d’aliments a totes aquelles persones que necessiten un certificat per desenvolupar la seva feina.
L’Escola també ofereix la possibilitat d’adquirir un xec regal per obsequiar familiars i amics amb una de les moltes propostes formatives que s’aniran proposant durant el curs escolar.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia