Cursos de cuina a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà
L'objectiu dels tallers és familiaritzar els nens i els joves amb els fogons
Aula Gastronòmica de lEmpordà
Amb l’objectiu de familiaritzar els nens i els joves amb els fogons, aquest estiu l’Aula Gastronòmica de l’Empordà ha programat una oferta àmplia i variada de cursos i tallers de cuina i pastisseria. Els més petits, de 7 a 11 anys, treballaran un ampli receptari que els servirà per adquirir els fonaments d’una alimentació saludable. Els nois més grans de 12 anys, en canvi, practicaran amb un receptari més avançat que, al final del curs, els dotarà de més autonomia davant dels fogons.
Entre l’oferta, hi ha el taller dedicat a la cuina tradicional titulat 'Cuinem a l’empordanesa!', on els participants i el xef col·laboraran en l’elaboració d’un menú amb el xef del curs, que després degustaran i comentaran junts.
Durant aquest mes de juliol també continuen les classes del curs 'Avui cuino jo…', on cada dijous es prepara una recepta proposada pel cap de cuina de l’Aula o per algun dels participants del taller.
Aquestes activitats finalitzaran el 3 de setembre.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia