Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Devici, la nova vermuteria de Vic

Tasteu els més de 70 vins que ofereixen i acompanyeu-los d’una gran oferta gastronòmica

La vermuteria Devici arriba a Vic amb una oferta molt diversa de vins catalans i dels millors i més típics productes per acompanyar el vermut. Devici és un local on es combinen aliments d’excel·lent qualitat, que han estat prèviament seleccionats, amb uns preus assequibles per a tothom. A més, compta amb combinacions creatives i també ofereix la possibilitat de fer tastos per descobrir nous vins.

Com a vermuteria que és, ofereix els millors vermuts. Catalunya és una de les zones de l’Estat espanyol que més ha evolucionat en el món del vi, i aquesta empenta i talent es reflecteix a Devici. A la vermuteria us mostraran més de 70 vins, pràcticament tots catalans excepte per alguns estrangers. Per acompanyar el vermut, podreu escollir entre més de 30 formatges i embotits i així fer les combinacions que més us agradin.

Una oferta gastronòmica variada
Si Vic és conegut per alguns productes concrets, ho és pels fuets i la llonganissa. A Devici trobareu aquests productes però també bulls, botifarres i somaies, entre molts altres. Són productes de Catalunya que tots hem tastat alguna vegada i d’altres que de ben segur no coneixeu però que no passaran desapercebuts. A Devici trobareu aliments artesans fets per petits productors que s’han triat prèviament per oferir al públic només els millors productes.

Els formatges són un dels productes estrella del Devici, francesos, exquisits i a preus ‘gens afrancesats’. A part d’aquest origen, també en tenen de catalans i d’altres denominacions. Amb una cava de temperatura especial, controlen el procés final de l’afinament del formatges perquè el resultat final sigui immillorable.

Si no sou gaire formatgers, podreu acompanyar el vermut amb llaunes, tapes diverses, embotits de la terra, ibèrics i plats de cuina creativa. Propostes gastronòmiques de salmó i plats poc coneguts com el foie de mar, un plat japonès, o com les cuixetes de guatlla confitades, de marca catalana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: