Troba la teva recepta

El Cafè Emma està d’aniversari

Romain Fornell i Michel Sarran homenatgen la cuina popular francesa amb una carta renovada

Cocotte Cafè Emma

Cocotte Cafè Emma

El Cafè Emma, en ple Eixample de Barcelona, celebra el cinquè aniversari a la Ciutat Comtal amb un homenatge a la cuina popular francesa de la mà dels xefs Romain Fornell i Michel Sarran, que reivindiquen la importància dels plats de bistrot a Barcelona amb noves receptes elaborades i presentades en cocotes, carn a la brasa i pastisseria clàssica casolana. Entre els nous plats, destaca la terrina d’ànec al magret fumat, l’amanida d’arengada amb patata tèbia, l’ou a la lionesa amb bolets en cocota, l’onglet amb escalunya i, a l’hora de les postres, formatges de Xavier de Tolouse i ‘éclair’ de xocolata, entre d’altres.

Cuina ‘en cocotte’
Des d’ara, al Cafè Emma es faran servir cocotes tant per cuinar com per servir el menjar. D’aquesta manera, els comensals podran degustar el menjar directament en aquests recipients, o servir-lo al plat amb una cullera. La cuina amb cocota permet conservar les aromes i mantenir la temperatura del menjar, alhora que es manté una presentació típicament francesa.

Els altres protagonistes de la carta són la carn a la brasa —onglet de vedella, entrecot, hamburguesa...— i les postres, d’elaboració pròpia, que es presenten en una petita ‘boulangerie’ que hi ha al fons del local, i on trobareu especialitats com els ‘macarons’, la ‘crème brûlée’, els ‘éclairs’ i el pastís Saint Honoré, entre d’altres.

El Cafè Emma ofereix un menú cada dia per 17 € al migdia —22 € a la nit—, que canvia setmanalment i que permet triar entre tres entrants —una sopa, una amanida o una quiche— i tres segons plats —una cocota, un plat de peix o un plat de carn—, a més de les postres casolanes.

Cafè Emma
Pau Claris, 142. Barcelona
Tel. 93 215 12 16

Obert de dilluns a divendres, de 8 a 0 h, i caps de setmana i festius, de 9 a 0 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 feb

Taller Cuina tradicional dels Països Catalans

Els dimecres del 15 a 26 de febrer, de 19.30 a 21.30 h, es duran a terme tallers de cuina dedicats a la gastronomia...

26 feb

Projecció 'Les pastores: cada vida és 8 de març'

El 26 de març, a les 19 h, es projectarà al Centre Cívic El Sortidor 'Les pastores: cada vida és...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto