El Casino de Barcelona amplia l’oferta gastronòmica
L’Ají es el nou restaurant de cuina Nikkei, que fusiona la cuina japonesa i la peruana
Futomaki Roll
El Casino de Barcelona presenta l’Ají, un nou restaurant que fusiona la cuina japonesa i la peruana amb la particular cuina nikkei, de la mà dels xefs Santiago Forero i Alejandra Ormeño.
El concepte de cuina nikkei va aparèixer a finals del segle XIX amb l’arribada dels primers japonesos al Perú. A causa de la falta d’ingredients per elaborar les receptes típiques del país nipó, els nouvinguts van haver d’adaptar els seus plats amb aliments locals del Perú. D’aquesta manera es diu que va néixer la cuina nikkei, una barreja entre la gastronomia peruana i la nipona.
Amb especialitats d’ambdós països com ‘makis’, ‘nigiris’, ‘tiraditos’, cebiche, ‘anticuchos’ o wok, l’espai gastronòmic Ají, que adopta aquest nom perquè l’‘ají’ és un dels productes més utilitzats en les receptes del Perú i alhora significa ‘gust i sabor’ en japonès, ofereix als comensals una àmplia varietat de plats creatius i elegants d’increïbles sabors.