Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Casino de Barcelona amplia l’oferta gastronòmica

L’Ají es el nou restaurant de cuina Nikkei, que fusiona la cuina japonesa i la peruana

Futomaki Roll

Futomaki Roll

El Casino de Barcelona presenta l’Ají, un nou restaurant que fusiona la cuina japonesa i la peruana amb la particular cuina nikkei, de la mà dels xefs Santiago Forero i Alejandra Ormeño.

El concepte de cuina nikkei va aparèixer a finals del segle XIX amb l’arribada dels primers japonesos al Perú. A causa de la falta d’ingredients per elaborar les receptes típiques del país nipó, els nouvinguts van haver d’adaptar els seus plats amb aliments locals del Perú. D’aquesta manera es diu que va néixer la cuina nikkei, una barreja entre la gastronomia peruana i la nipona.

Amb especialitats d’ambdós països com ‘makis’, ‘nigiris’, ‘tiraditos’, cebiche, ‘anticuchos’ o wok, l’espai gastronòmic Ají, que adopta aquest nom perquè l’‘ají’ és un dels productes més utilitzats en les receptes del Perú i alhora significa ‘gust i sabor’ en japonès, ofereix als comensals una àmplia varietat de plats creatius i elegants d’increïbles sabors.

Ají
Casino de Barcelona. Marina, 19-21.
Tel. 93 511 97 67

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: