El restaurant d’Oriol Llavina deixa Gelida i s’instal·la a la capital de l’Alt Penedès
oriol llavina - rest mercat vilafranca
Els fogons d’El Cigró d’Or s’apaguen a Gelida el proper diumenge 1 de juliol, data que coincideix amb la primera dècada de l’establiment. Però el projecte gastronòmic del xef Oriol Llavina no desapareix, sinó que es trasllada a Vilafranca del Penedès, on el cuiner ja té el restaurant Mercat.
“El Cigró d’Or ha completat un primer cicle apassionant i enriquidor que ha durat deu anys. Sembla que fos ahir, però ja ha passat un decenni”, explica Llavina en una carta. “A partir d’ara ens trobareu a Vilafranca, a l’altell del Mercat de la Carn. Entenem que d’aquesta manera podrem donar un servei més rigorós als nostres clients, més complet. La cuina serà la mateixa que la d’El Cigró, i, si de cas, cada dia ens escarrassarem més i més per anar-la depurant i fer-la encara millor. La il·lusió no és la mateixa que quan vam obrir El Cigró, una dècada enrere: és una il·lusió doblada.”
Diverses circumstàncies han dut Llavina a prendre aquesta decisió, però el cuiner afronta el repte amb “l’ambició de constituir un gran restaurant del Penedès, la d’erigir-nos en la referència gastronòmica privilegiada del nord del sud del nostre país”. Si voleu comprovar-ho, a partir de finals d’agost al Mercat de la Carn de Vilafranca hi trobareu el nou Cigró d’Or.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia