Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Fòrum Gastronòmic, a Barcelona

La trobada professional suma recursos i comparteix espai amb Hostelco per convertir-se en un referent per a la indústria culinària

Forum Gastronomic

Forum Gastronomic

El Fòrum Gastronòmic –el primer congrés de gastronomia amb fira, creat el 1999– arriba, del 20 al 23 d’octubre, a Barcelona. L’esdeveniment, que se celebra bianualment alternant seus a Galícia i Catalunya, reunirà diversos cuiners nacionals i internacionals i grans professionals a les instal·lacions de la Fira de Barcelona (Gran Via).

Coincidint amb la trobada, tindrà lloc Hostelco. Ambdós esdeveniments sumaran recursos i compartiran espai amb l’objectiu de proposar als professionals de la restauració una oferta completa i transversal i convertir-se així en un referent obligat per a la indústria culinària i de ‘food service’ internacional.

El Fòrum Gastronòmic és una fira de productes i serveis per al sector gastronòmic –amb una presència important de novetats tant tecnològiques com d’alimentació gourmet–, i també hi ha diversos espais de formació i debat culinari. Alguns, els de l’Auditori, són gratuïts i protagonitzats per xefs de primer nivell, com Joan Roca, Carme Ruscalleda o Eneko Atxa. Els anomenats ‘Tallers’ tenen menys aforament i compten amb el ganxo de cuiners com Jordi Vilà, Albert Ventura o el milanès Carlo Cracco.

Simultàniament, el Fòrum Dolç es dedicarà al sector pastisser, i el Fòrum Vi, al vinícola. I dilluns al migdia es revelarà qui és el cuiner de l’any 2014.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: