Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El jurat dels Premis Llorenç Torrado 2012 es pronuncia

L’Hotel Empordà-Almadraba Park, l’empresa Avinova i el professor Abel Mariné són els distingits d’enguany

llorenç torrado

llorenç torrado

La família Subirós-Mercader, al capdavant de l’Hotel Empordà-Almadraba Park; la família Capdevila, responsable de les empreses Avinova i Cadaico, i Abel Mariné, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, han estat els guanyadors dels II Premis Gastronòmics Llorenç Torrado en les categories de Cuiners i restauradors, Productors i comerciants, i Divulgadors, respectivament.

Per segon any consecutiu, un jurat constituït per experts en cuina i gastronomia ha escollit les persones que millor contribueixen a divulgar i posar en valor la gastronomia catalana, tasca a la qual va dedicar la seva vida Llorenç Torrado, mort el 2007.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 25 de juny a les 19 h al centre cívic de Ferreries de Tortosa. El mateix dia també se celebrarà una taula rodona titulada ‘Cuina de mercat o cuina del mercat’, en què persones vinculades a la gastronomia debatran sobre els temes que avui afecten l’orientació de la cuina. També es projectaran documentals amb guió i locució de Llorenç Torrado, com ‘Els aliments de la Terra’ o ‘Els aliments de l’Aigua’, entre altres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: