El jurat dels Premis Llorenç Torrado 2012 es pronuncia
L’Hotel Empordà-Almadraba Park, l’empresa Avinova i el professor Abel Mariné són els distingits d’enguany
llorenç torrado
La família Subirós-Mercader, al capdavant de l’Hotel Empordà-Almadraba Park; la família Capdevila, responsable de les empreses Avinova i Cadaico, i Abel Mariné, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, han estat els guanyadors dels II Premis Gastronòmics Llorenç Torrado en les categories de Cuiners i restauradors, Productors i comerciants, i Divulgadors, respectivament.
Per segon any consecutiu, un jurat constituït per experts en cuina i gastronomia ha escollit les persones que millor contribueixen a divulgar i posar en valor la gastronomia catalana, tasca a la qual va dedicar la seva vida Llorenç Torrado, mort el 2007.
El lliurament dels guardons tindrà lloc el 25 de juny a les 19 h al centre cívic de Ferreries de Tortosa. El mateix dia també se celebrarà una taula rodona titulada ‘Cuina de mercat o cuina del mercat’, en què persones vinculades a la gastronomia debatran sobre els temes que avui afecten l’orientació de la cuina. També es projectaran documentals amb guió i locució de Llorenç Torrado, com ‘Els aliments de la Terra’ o ‘Els aliments de l’Aigua’, entre altres.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia