Els restaurants de l'hotel barceloní presenten noves propostes gastronòmiques
Restaurant Moments (Hotel Mandarin)
La cuina dels restaurats Jardín Mimosa, Moments, de Carme Ruscalleda, i el ‘lounge’ Blanc presenta noves propostes gastronòmiques a l’agost.
Jardín Mimosa, situat al cor de la ciutat de Barcelona, ofereix seure a la terrassa amb jardí privat i prendre sucs naturals per esmorzar i varietats de peix, marisc fresc i verdures a la planxa per dinar. A més, a la tarda el jardí es transforma en un ‘chill out’ ideal per prendre-hi còctels.
El restaurant Moments estrena un menú club de migdia diferent cada setmana del mes d’agost. Sense deixar d’homenatjar la cuina tradicional catalana, es recomana la fideuà vegetal i l’amanida de fruites amb gelat de formatge de 'quark'.
El ‘lounge’ Blanc presenta les ‘bento boxes’, un set individual inspirat en les safates d’esmorzar japoneses. Entre les seves varietats es troba el ‘bento’ Blanc, una selecció d’inspiració mediterrània que inclou amanida de tomàquet i formatge de cabra, pernil ibèric, sopa de pèsols, secret ibèric al grill amb espàrrecs i crema catalana.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia