Slow Food organitza unes jornades per a nens i adults sobre educació alimentària infantil
Slow Kids cursos
Ensenyar a menjar bé als més petits de la casa és la garantia d’un futur més saludable. L’associació Slow Food ho té clar, i per això ha posat en marxa un programa de tallers d’educació alimentària infantil, Slow Kids, que busquen millorar la dieta dels infants i conscienciar la població de la importància d’una bona alimentació.
Com aconseguir que els infants mengin fruites i verdures? Aquest és l’etern dilema dels pares que ara Slow Food proposa començar a respondre amb un curs teòric. Així, mitjançant trucs, receptes i nocions de nutrició es vol aconseguir aprendre a fer una cuina més creativa i equilibrada.
Prendre consciència
D’altra banda, els infants també són els protagonistes del projecte. Durant les sessions els nens podran posar a prova les seves habilitats culinàries i gaudir de la cuina amb els cinc sentits.
Les jornades també tenen l’objectiu que es prengui consciència que l’escola, els professors i la família tenen un paper principal en aquesta tasca. Per aquest motiu, Slow Food prepara activitats per a tothom: la ‘Teva Classe’ és un taller destinat a professors que vulguin aprofundir-hi i conèixer millor la situació.
La presentació del projecte té lloc el proper 22 de desembre de 18 a 20 h. El restaurant Bar Tonka de Barcelona acull la demostració del primer taller. Pares, mares i nens realitzaran un berenar saludable per donar el tret de sortida a la iniciativa.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia