Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El millor croissant de l’Estat el fan a la Pastisseria Canal de Barcelona

El concurs per triar el Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2016 celebra enguany la novena edició

Concurs millor croissant 2016

Concurs millor croissant 2016

Toni Vera, de la Pastisseria Canal, s'ha proclamat guanyador del IX Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat 2016, en què participaven 42 pastissers d'arreu de l'Estat. Per aconseguir aquest títol, el seu croissant ha obtingut la millor puntuació total dels següents aspectes valorats: el gust, l'alveolat, el fullat, el color, el format i l'acabat.

El concurs, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona, es va celebrar el dimarts 4 d'octubre. A les 8 h, a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona es van reunir els membres del jurat; reconeguts professionals de la pastisseria d'àmbit nacional i internacional, com Lluís Costa (guanyador de l'anterior edició), Francisco Migoya (responsable de la pastisseria Modernist Cuisine i professor del Culinary Institute of America), Marike Van Beurden (pastisser holandès de prestigi internacional), entre d'altres. 

La Pastisseria Canal, la nova protagonista de la novena edició del campionat, té establiments als carrers Muntaner i Calvet de Barcelona. Va néixer l'any 1970 i actualment elabora brioixeria i pastisseria clàssica i contemporània i té servei de càtering.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: