Oriol Balaguer guanya el premi concedit pel Gremi de Pastisseria de Barcelona
Croissant Oriol Balaguer
El pastisser català Oriol Balaguer ha obtingut el premi al millor croissant de mantega de l’Estat, que des de fa set anys concedeix l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Enguany, s’havien presentat al certamen 45 obradors d’arreu d’Espanya.
Els membres del jurat, pastissers i representants del Gremi, van escollir el guanyador en un tast a cegues en què valoraven el gust, la textura i totes les qualitats dels croissants presentats. L’objectiu, destaquen, és donar a conèixer un producte interessant que, a més, és una de les principals targetes de visita de les pastisseries d’arreu del territori.
Obradors a Barcelona i a Madrid
Oriol Balaguer té obradors a Barcelona i a Madrid i cada any renova la col·lecció de dolços, amb especial atenció als croissants, a més dels pastissos i xocolates com el ‘8 Textures’, el ‘High Tech’, el ‘Cacau en dos temps’ o el ‘My Obsesion’.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia