Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El millor Jove Artesà Alimentari Innovador és el forner Miquel Saborit Vilà

En el marc del Dia Mundial de l’Alimentació, un total de 30 persones han estat guardonades amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentari

Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador

Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador

El dilluns 17 d’octubre, el forner Miquel Saborit Vilà va rebre el premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016 que atorga el Departament d’Agricultura. El concurs ha valorat el nou concepte de treball que ha desenvolupat aquest jove amb nous mètodes de producció, una nova visió del servei al client i mètodes de gestió adaptats als nous temps mantenint sempre la màxima qualitat en els productes.

Al Palau de Pedralbes, altres 30 persones van ser guardonades amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentari, un reconeixement a tota una trajectòria professional a 10 carnissers, cansaladers i xarcuters, 13 forners, 5 pastissers i 2 xurrers. La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, va presidir l’acte. Juntament amb el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Antoni Díaz, van destacar la importància de comptar, com a país, amb un teixit d’artesans alimentaris que ofereixen el valor de la tradició adaptat a les noves necessitats i oportunitats.

Per conèixer de prop el treball de Saborit, visiteu Més K Pa, la primera botiga amb degustació que combina la venda tradicional de pa amb degustació, la pastisseria selecta, la producció artesanal de gelats i orxata i un servei de càtering d’alt nivell per a empreses de la comarca d’Osona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: