Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El millor pa de pagès català

Righetti Forners, una fleca familiar de Gavà, guanya el concurs que cercava el millor pa

El guanyador del Concurs, Ernest Righetti, rep la placa distintiva

El guanyador del Concurs, Ernest Righetti, rep la placa distintiva

Recorrent els forns de Catalunya podem trobar pans de pagès molt variats, de diferents tipus, mides i formes. Però des de fa uns dies, ja sabem quin és el millor de tots.

Righetti Forners, una fleca familiar de Gavà, s’ha proclamat guanyadora del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2014, en el qual es van presentar més de 40 flequers integrats a la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català, una iniciativa que lluita per preservar la qualitat i les característiques del pa més tradicional de Catalunya.

El forner, Ernest Righetti, s’ha endut un premi en metàl·lic de 2.000 euros i una placa acreditativa per lluir el seu mèrit, que es remunta en el treball de les generacions anteriors. Es tracta d’una família amb una gran tradició flequera documentada des de principis dels segle XIX, quan els seus avantpassats van deixar la localitat d’Olocau, a València, per establir-se definitivament a Gavà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: