Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Museu del Torró i la Xocolata obre les portes

Torrons Vicens inaugura el primer museu a Agramunt dedicat a les seves especialitats

Torrons Vicens

Torrons Vicens

L’empresa familiar Torrons Vicens ha estat la responsable de la creació d’un museu que acull tots els secrets i curiositats dels seus productes: el torró i la xocolata. Agramunt, seu de la producció catalana de torrons, comptarà així amb el primer museu dedicat a aquests dolços.

L’espai està pensat per combinar en un mateix lloc tradició i modernitat. Junt amb l’exposició de peces històriques de producció hi ha audiovisuals interactius, una zona per mostrar l’elaboració de torrons en directe, i un espai preparat per acollir tallers dirigits al públic.

Durant la inauguració, que es va fer el 20 de desembre, els assistents van remarcar la importància de mantenir vives les empreses familiars, que actualment proporcionen aproximadament el 60% de l’ocupació del país.

El Museu, que ja està obert al públic, és al costat de les fàbriques de l’empresa.

Amb aquest nou espai, Torrons Vicens complementa els diferents punts de venda que té repartits per Catalunya. A més, per celebrar aquestes festes han fet arribar a les seves botigues un torró daurat que emula a la perfecció un lingot d’or.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: