Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Nas d’Or, a Barcelona

La competició professional de sommeliers s’obre al gran públic

sommeliers

sommeliers

La classificació per a les semifinals de la vintena edició del Nas d’Or, prestigiosa competició de sommeliers, arriba a Barcelona i s’obre al públic. L’Hotel Silken Diagonal reunirà responsables de cellers, professionals del vi i aficionats per decidir un finalista per a la darrera cita del certamen, que se celebrarà a Madrid els dies 11 i 12 de juny.

Seixanta professionals del vi de Catalunya posaran a prova les seves capacitats olfactives amb l’objectiu d’aconseguir una plaça a la final nacional. En paral·lel al campionat, el Nas d’Or Experimenta servirà una àmplia gamma de degustacions i tastos de vins a tots els assistents. De 13 a 15 h i de 17 a 21 h els amants del vi que ho desitgin podran comprovar les virtuts dels productes de cellers com Azpilicueta, Juvé & Camps, Carlos Serres, Dinastía Vivanco, González Byass, Grandes Vinos y Viñedos, DOP Ribera del Júcar, Vilas del Turbón, El Corte Inglés, Castelo de Medina, Ramón Bilbao, Torres, Abadal, Arrayán o Carabal.

Per acompanyar els vins se serviran productes gurmet com Torta del Casar o pernils Aurelio Castro y González. A més, els assistents participaran en un sorteig de productes dels cellers que formen part del certamen.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: