La competició professional de sommeliers s’obre al gran públic
sommeliers
La classificació per a les semifinals de la vintena edició del Nas d’Or, prestigiosa competició de sommeliers, arriba a Barcelona i s’obre al públic. L’Hotel Silken Diagonal reunirà responsables de cellers, professionals del vi i aficionats per decidir un finalista per a la darrera cita del certamen, que se celebrarà a Madrid els dies 11 i 12 de juny.
Seixanta professionals del vi de Catalunya posaran a prova les seves capacitats olfactives amb l’objectiu d’aconseguir una plaça a la final nacional. En paral·lel al campionat, el Nas d’Or Experimenta servirà una àmplia gamma de degustacions i tastos de vins a tots els assistents. De 13 a 15 h i de 17 a 21 h els amants del vi que ho desitgin podran comprovar les virtuts dels productes de cellers com Azpilicueta, Juvé & Camps, Carlos Serres, Dinastía Vivanco, González Byass, Grandes Vinos y Viñedos, DOP Ribera del Júcar, Vilas del Turbón, El Corte Inglés, Castelo de Medina, Ramón Bilbao, Torres, Abadal, Arrayán o Carabal.
Per acompanyar els vins se serviran productes gurmet com Torta del Casar o pernils Aurelio Castro y González. A més, els assistents participaran en un sorteig de productes dels cellers que formen part del certamen.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia