En la presentació, els xefs van explicar curiositats de la caça d’aquest animal, una caça controlada i regulada; per la seva banda, el dietista Robert Bausells, de Donum Deus, va donar indicacions sobre les propietats nutricionals d’aquesta carn vermella i salvatge.
Del 10 al 19 de març
El menú especial de caça creat per aquests tres xefs estarà disponible del 10 al 19 de març per un preu de 75 € IVA al restaurant Nectari, a l’Eixample de Barcelona. A més, el dia 10 el menú serà inaugurat al mateix restaurant amb la presència d’Esteve, Castell i Sala.
Menú de Caça - Cabra Hispànica
Snacks
--
Torradeta de paté i xoriç
--
Galeta Oreo: Olivada amb gelat de sobrassada de cabra hispànica
--
Pa amb tomàquet i fuet de cabra hispànica dels Ports de Beseit i caramel d’oli
--
Terrina de caça amb prunes confitades i brots d’enciam amb perfum de tòfona
--
Steak tartare amb micro vegetal i tòfona
--
Civet de cabra a l’estil d’en Toni Sala
--
Pintures rupestres d’Ulldecona Patrimoni de la Humanitat
--
Postres
--
Petit fours
Snacks
--
Torradeta de paté i xoriç
--
Galeta Oreo: Olivada amb gelat de sobrassada de cabra hispànica
--
Pa amb tomàquet i fuet de cabra hispànica dels Ports de Beseit i caramel d’oli
--
Terrina de caça amb prunes confitades i brots d’enciam amb perfum de tòfona
--
Steak tartare amb micro vegetal i tòfona
--
Civet de cabra a l’estil d’en Toni Sala
--
Pintures rupestres d’Ulldecona Patrimoni de la Humanitat
--
Postres
--
Petit fours