Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Nectari presenta un menú ‘a tres mans’

Tres xefs amb estrella Michelin elaboren una proposta amb sabors molt mediterranis

Xefs Nectari

Xefs Nectari

El restaurant especialitzat en cuina mediterrània Nectari presenta un menú molt especial en què l’ingredient protagonista és la cabra hispànica. A més, la proposta compta amb la participació de tres grans xefs: Jordi Esteve, del mateix Nectari; Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d’Ulldecona, i Toni Sala, de la Fonda Sala d’Olost del Lluçanès, tots ells amb una estrella Michelin.

En la presentació, els xefs van explicar curiositats de la caça d’aquest animal, una caça controlada i regulada; per la seva banda, el dietista Robert Bausells, de Donum Deus, va donar indicacions sobre les propietats nutricionals d’aquesta carn vermella i salvatge.

Del 10 al 19 de març

El menú especial de caça creat per aquests tres xefs estarà disponible del 10 al 19 de març per un preu de 75 € IVA al restaurant Nectari, a l’Eixample de Barcelona. A més, el dia 10 el menú serà inaugurat al mateix restaurant amb la presència d’Esteve, Castell i Sala.


Menú de Caça - Cabra Hispànica

Snacks
--
Torradeta de paté i xoriç
--
Galeta Oreo: Olivada amb gelat de sobrassada de cabra hispànica
--
Pa amb tomàquet i fuet de cabra hispànica dels Ports de Beseit i caramel d’oli
--
Terrina de caça amb prunes confitades i brots d’enciam amb perfum de tòfona
--
Steak tartare amb micro vegetal i tòfona
--
Civet de cabra a l’estil d’en Toni Sala
--
Pintures rupestres d’Ulldecona Patrimoni de la Humanitat
--
Postres
--
Petit fours

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: