Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Nectari rep la visita del Japó

El restaurant barceloní ofereix, fins al 30 de maig, plats de Masakazu Yoshioka, xef del Ristorante245Gion, de Kyoto

Nectari japo

Nectari japo

Jordi Esteve, xef del restaurant Nectari de Barcelona, ha convidat el japonès Masakazu Yoshioka, del restaurant Ristorante245Gion de Kyoto, perquè durant una setmana sorprengui els comensals amb les seves propostes. D’aquesta manera, entre el 22 i el 30 de maig tothom que vagi a tastar la cuina del Nectari tindrà l’oportunitat de degustar plats japonesos d’alta volada, en una mena de fusió de la cuina mediterrània i del país nipó.

Aquest menú japonès especial, que té un preu de 95 euros, vins a part, és una oportunitat única per degustar la cuina de dos grans xefs. Si voleu gaudir-ne, haureu de fer la reserva al més aviat possible, ja que només podreu tastar-ho durant una setmana.

Nectari Restaurant
València, 28. Barcelona
Tel.932 268 718
www.nectari.es

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: