Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El pa s’instal·la a la Fàbrica Moritz

Triticum, empresa de pans gastronòmics, hi obre el segon punt de venda al carrer

pa triticum moritz

Alguns dels pans de la fleca Triticum a la Fàbrica Moritz

botiga moritz

La botiga M-Store

Si és tendència, és potencialment Moritz. I si és bo, de qualitat, modern i de casa, és 100% Moritz. El trencaclosques d’espais dedicats a diverses vessants de la gastronomia que han de configurar la versió definitiva de la Fàbrica Moritz barcelonina va encaixant peces. La darrera, ahir al vespre, amb la presentació en societat del forn de pa, que s’ha fet esperar una mica. Triticum ha estat l’empresa escollida, perquè comparteix valors i formes amb la cervesera, de manera que els pans que Xevi Ramon i Marc Martí fins ara només servien a restaurants d’alta gamma ja es poden adquirir a peu de carrer.

“Tenint un punt de venda a Barcelona, participem de la internacionalització de Moritz. I Barcelona és una capital mundial en noves tendències”, va indicar Xevi Ramon. A la nova fleca es podran trobar una desena de pans, “preferim fer-ne pocs però que tinguin una història darrere”, i brioixeria de clara influència francesa. Pans fets amb cura i temps, llevat natural i bones matèries primeres que s’elaboren a Cabrera de Mar, on l’empresa té l’obrador, però s’acabaran de coure al forn que hi ha a Barcelona.

Pagès, pa de llinosa, motlle amb fruits secs, barres, pa d’olives o corona del rei Marcel són alguns dels productes que des d’avui omplen el mostrador de la fleca, al costat d’aliments complementaris com xocolata, ous o farina de galeta. Amb aquesta iniciativa Triticum posa en marxa el seu segon punt de venda directa, després d’obrir Juliette a Vilassar de Mar fa pocs mesos, i contribueix a la difusió de la cultura del pa, “fonamental per a nosaltres”.

La inauguració de Triticum també va servir per estrenar la M-Store, la botiga de la cervesera, que cada tres o quatre mesos canviarà els productes que ven. Un espai on revistes i llibres de La Central, productes de cuina i altres objectes de la marca, com la bicicleta plegable, estaran a l’abast de tothom. El racó dedicat a la gastronomia inclou galetes amb bagàs de Demasié, galetes Kukis, fuets de Can Duran o estris de Lékué. Tant la botiga com la fleca romandran obertes de 8 a 1 h els 365 dies de l’any.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: