Situat dins l’equipament de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis, el 17 de juliol obrirà les portes el restaurant d’Or, que oferirà un menú de 15 euros on la cuina de proximitat es fusionarà amb el talent i el segell de Jordi Cruz (3 estrelles Michelin en el restaurant Àbac de Barcelona). El restaurant oferirà una cuina d’autor que ell defineix com “evolutiva i inquieta, basada en el producte i on té lloc tant la creativitat com la tradició”.
El restaurant d'Or s'obre en paral·lel al D'Or Museu, que acull un servei de restaurant-cafeteria on la gastronomia local i els productes de la terra en són l'essència. Una proposta interessant de menús diaris per apropar tant el visitant del museu com la població local i els turistes de l’entorn. Una filosofia de cuina de territori. Un servei de cuina de proximitat obert a tothom, en horaris de museu. De 10 a 13 h servei de cafeteria, i de 13 a 16 h servei de dinar.
El museu d'Or parteix de la filosofia que les joies són mirall de la història, i, per tant, el món de les gemmes, com a minerals de la terra que s’han convertit en l’objecte de desig de totes les civilitzacions, són les pedres precioses i alhora l’essència de la creativitat del joier.