Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El sopar de Cap d’Any amb un toc japonès

El restaurant Wagokoro ofereix una alternativa variada i divertida de menús per emportar-se

Safata cuina japonesa

Safata cuina japonesa

La cuina tradicional japonesa d’any nou, anomenada 'Osechi-ryôri', és la inspiració dels menús que proposa aquest restaurant japonès de Barcelona per acomiadar el 2010.

Es tracta d’un 'set' de tres caixetes de plàstic transparent, reutilitzables i aptes per al microones que contenen deu peces de 'nigiri sushi' de peix fresc del dia, petites delicadeses per menjar en fred i petites porcions de diversos plats japonesos per menjar en calent.

Les caixetes s’entregaran embolicades amb una tela d’estampats tradicionals japonesos amb la intenció que les pugueu fer servir per decorar la taula.

Els menús estan pensats per a dues persones i s’han de reservar amb tres dies d’antelació.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: