Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els dim sum del Sr. Kao

Josep M. Kao estrena restaurant a l’Hotel Claris de Barcelona homenatjant la cuina del seu pare

Mr Kao

Mr Kao

Barcelona ja té una nova meca de la cuina xinesa, sobretot per als amants dels dim sum, amb l’obertura de Mr. Kao, el nou restaurant de l’Hotel Claris —que pertany a Derby Hotels Collection—, de la mà de tot un expert en la matèria, el xef del Shanghai, Josep M. Kao.

Es tracta d’un restaurant on les tapes xineses són les protagonistes absolutes de la proposta. Hi trobareu dim sum cruixents, cuits al vapor o a la planxa, a més d’altres plats típics asiàtics com el rotlle nem vietnamita amb menta i enciam francès, la cua de rap embolcallada amb pasta kataifi i l’ànec a la pequinesa. Tot plegat amb un toc de fusió que incorpora a la recepta tradicional alguns ingredients típics de la cuina occidental —el jiao zi de peus de porc us sorprendrà—. Tota la carta està pensada per gaudir de la cuina xinesa des d’una perspectiva diferent a la qual estem acostumats, trencant motlles i sorprenent-nos amb propostes originals. Un restaurant de tapes totalment diferent.

Projecte familiar

La inauguració de Mr. Kao és el resultat de la unió de dues famílies, els Clos i els Kao, que confessen que feia temps que donaven voltes a la possibilitat de col·laborar. D’aquesta manera, a més del mateix Josep M. Kao, Mr. Kao té dues ànimes més, les de dues de les seves filles, Meilan i Nayan Kao, que s’han posat al capdavant del projecte.

El nom del local és també un homenatge a la família Kao, concretament al pare de Josep Maria, Kao Tze Chien, que va ser el propietari del primer local de cuina xinesa de Barcelona. Conegut popularment com Senyor Kao pels comerciants del mercat de Santa Caterina, les seves netes van tenir clar, des del primer moment, que aquest havia de ser el nom del restaurant —canviant Sr. per Mr. per qüestions de màrqueting.

Però més enllà del nom, la cuina del local també és un homenatge a l’avi Kao, perquè hi ha receptes de l’avi que Meilan i Nayan Kao han menjat tota la vida i que ara volen posar a l’abast de tots els consumidors.

A més de la carta, amb un preu mitjà d’uns 45 euros (sense beguda), al Mr. Kao s’ofereix un menú de dilluns a divendres per 25 euros i, a més, ofereixen la possibilitat de crear un menú gastronòmic adaptat a les necessitats de cada comensal.

Mr. Kao
València, 271. Barcelona
Tel. 93 445 25 88

Obert cada dia de 12.30 a 15.30 h i de 20.30 a 23.30 h.


En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: